Stee-lo

Singer/songwriter


Biografie

Mijn artiesten naam is Steelo en ik ben sinds kleins af aan al bezig met muziek en speelde sinds mijn 13de tot mijn 16de in een band (Good Loving Band). Op de Nederlandse Antillen scoorde ik een nummer 1 hit met mijn videoclip Celestial (heavenly) Ik heb 2 jaar aan het Rotterdamse Conservatorium gezeten en trad in die periode met mijn toenmalige groep (6T9) elk weekend op in duitsland onder andere in voorprogamma's van Montell Jordan, Druh hill en Ebony. Ik ben sinds een jaar bezig als solo artiest en heb inmiddels al een single en videoclip opgenomen die klaar zijn om uitgebracht te worden.

Discografie

Feeling Fine Insecure Hands of time To the back with me Friday night This heart Crowing cold Your name Celestial (Spaans talig) (heavenly) Primera ves (spaans talig) Voel je vrij Want it Fall asleep Girl I need to know Let me be


Ambities

Ik wil dat iedereen de kans krijgt om naar mijn muziek te luisteren en ga in dit vak ook voor het hoogst haalbare. Muziek is niet alleen mijn hobby maar ook mijn liefde en passie en hoop dat ik dat met zoveel mogelijk mensen kan delen.